ТИМОШЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО "НАФТОГАЗ" НЕ ПІДПИСУВАВ КОНТРАКТІВ. І не вірить Могилевичу

Середа, 10 серпня 2005, 17:27

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що досі не існує підписаних контрактів з російською стороною про покриття дефіциту газу.

Про це вона сказала на прес-конференції у середу, відповідаючи на питання, чи бачила вона контракти, про існування яких оголосив керівник "Нафтогазу" Олексій Івченко.

"Сьогодні не існує підписаних контрактів, про які говорив керівник "Нафтогазу", - сказала Тимошенко.

За її словами, саме тому була сформована робоча група високого рівня для проведення переговорів в Москві, які можуть відбутися 14-15 серпня, у разі згоди російської сторони.

Тимошенко також сказала, що уряд не заслуховував керівництво "Нафтогазу" щодо газових питань. "Заслуховувати "Нафтогаз" безперспективно. Бо на рівні НАК проблеми, які склалися між Україною і Росією в газовій сфері, не вирішаться. Треба робити групу високого рівня", - сказала Тимошенко.

"Практично групі треба буде розібрати завали минулого, які називаються зрадою національних інтересів", - додала Тимошенко.

На питання, чи вірить Тимошенко заяві кримінального авторитета Семена Могилевича, що він не причетний до компанії "РосУкрЕнерго", що займається транзитом туркменського газу в Україну, прем’єр сказала:

"Це не стосується окремо людини, яку ви згадали – але я взагалі на слово нікому не вірю. Це специфіка моєї посади. Кожне слово має бути перевірено".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування