Фірму, яка показала Ющенка фашистом, хоче купити Порошенко?

Середа, 10 серпня 2005, 17:32
Донецький адвокат Сергій Осика, який позивається до донецької рекламної фірми "Плазма" і її фирм-сателітів, заявив що на нього намагаються тиснути люди, що називають себе представниками секретаря РНБОУ Петра Порошенка.

Про це в середу повідомляє "Острів".

За словами Осики, на контакт із ним виходять "представники Порошенка", які просять його припинити судові позови проти "Плазми", мотивуючи це тим, що, нібито, Порошенко хоче купити цю фірму для проведення передвиборної кампанії в Донецьку.

"Ці люди просять припинити мусувати питання "Плазми" у ЗМІ, а з СБУ, прокуратурою і судами, вони, нібито, питання повирішують", - пояснив Осика.

Також, він повідомив, що адвокати, які захищають "Плазму" у Київському райсуді Донецька, відкрито заявляють про свою приналежність до структур Порошенка.

Осика вважає, що насправді Порошенко не має відношення до покупки "Плазми". Він вважає, що "Плазма" знайшла заступника в комусь з оточення секретаря Радбезу, який і діє від імені Порошенко.

У той же час, як припускає "Острів", фірма "Плазма", яка має близько 800 рекламних щитів у центрі Донецька і місячний грошовий обіг якої складає близько 800 тисяч доларів, зараз веде переговори про свій продаж шляхом зміни засновників.

Справа в тому, що "Плазма" зараз не може продати своє майно, оскільки воно арештовано судом за позовами Осики. Але зміна засновників, які зможуть "повирішувати" питання із судом і правоохоронними органами призведе до фактичного перепродажу фірми.

За наявною інформацією, "Плазма" просить за себе 9,5 мільйонів доларів.

Нагадаємо, на щитах фірми "Плазма" у жовтні 2003 року були розміщені плакати, що зображували Віктора Ющенка в нацистській формі. СБУ і прокуратурою ведеться як мінімум три кримінальні справи за цими фактами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News