Тимошенко не проти бути героєм мультфільмів

Середа, 10 серпня 2005, 18:35

Прем’єр Юлія Тимошенко говорить, що її радує поява двійників та людей, які намагаються копіювати її зовнішність.

"Мені дуже приємно. Якщо я є взірцем для когось – для мене це честь. Бо бути взірцем – не так просто", - сказала Тимошенко на питання про те, що зараз багато жінок намагаються бути на нею схожою.

"Я хочу подякувати людям, які бачать позитивне в моїй поведінці, моєму характері, що може бути прикладом", - додала Тимошенко.

Вона також сказала, що не бачить проблем у зв’язку з появою мультфільмів, де вона є одним з прототипом.

"Я ставлюся нормально, тому що це певний елемент нормального демократичного суспільства. Хочуть робити мультфільми – хай роблять. Хочуть питати про доходи – хай питають. Хочуть критикувати – будь ласка!", - сказала Тимошенко.

"Наша справа – на фоні цього давати результат. І ми також свою справу будемо робити, журналісти – свою, опозиція – свою", - заявила прем’єр-міністр.

Тимошенко також сказала, що нормально ставиться до критики політтехнолога Віктора Небоженка, який сказав, що "єдине, що добре виходить в уряду – це PR-кроки".

"Кожен бачить свій сектор. Політолог бачить, що ми добре ведемо публічну діяльність, економіст – що ми добре ведемо економічну, директори підприємств – що ми добре ведемо промислову політику", - сказала Тимошенко.

"Тому абсолютно нормально, коли політтехнолог бачить тільки свою сферу, яку ми робимо добре", - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування