Тимошенко дала Ющенку гроші на квіти та екскурсії

Четвер, 11 серпня 2005, 11:13

Кабінет Міністрів затвердив порядок оплати коштом державного бюджету перебування в Україні закордонних делегацій у 2005 році.

Про це сказано в постанові Кабміну № 716 від 9 серпня, передають "Українські Новини".

Цією постановою Кабмін визначив механізм витрати коштів держбюджету-2005, які виділяються Міністерству закордонних справ за програмою "Забезпечення перебування в Україні закордонних делегацій, пов'язаних з офіційними візитами".

Ці гроші витрачаються на перебування міністрів закордонних справ інших країн і членів офіційних делегацій, які їх супроводжують.

За рішенням Кабміну, ці гроші також можуть бути витрачені на представників інших офіційних делегацій закордонних держав і міжнародних організацій.

Це фінансування має покривати вартість проживання в готелі або державній резиденції міністра закордонних справ і 2 осіб, які його супроводжують, автотранспорт для офіційної делегації, обслуговування в залі офіційних делегацій в аеропорту, вартість протокольних заходів (першого й другого сніданків, обіду, вечері й фуршету), які проводяться від імені міністра закордонних справ згідно із програмою візиту офіційної делегації.

Це фінансування також має покривати оплату рахунків на придбання квітів, подарунків і сувенірів для членів офіційної делегації, а також відвідування ними культурних закладів та історико-меморіальних комплексів.

Постановою визначено, що закупівля товарів, робіт і послуг, а також фінансова звітність про використання грошей з бюджету, контроль за їх цільовим використанням й ефективністю витрат здійснюється в передбаченому законом порядку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування