Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людину Литвина "добродійники" відправили в Київські мери від СДПУ(о)

Четвер, 11 серпня 2005, 14:54

Голова Печерської районної адміністрації Анатолій Коваленко здивований появою "провокаційних" листівок агітаційного характеру із закликом до киян підтримати "Анатолія Коваленка – кандидата на посаду мера міста Києва від СДПУ(о)".

Про це йдеться у повідомленні, поширеному прес-службою Печерської райдержадміністрації в четвер.

"Розцінюю появу цих фальшивок як чергову спробу "добродійників" вкотре очорнити чинну державну владу", - відзначив Коваленко.

В повідомленні також підкреслюється, що Коваленко є дійсним членом Народної партії Володимира Литвина.

Також у відповідь на появу таких листівок, Печерська райдержадміністрація звернулася до правоохоронних органів (МВС, СБУ та прокуратури) з проханням дати правову оцінку згаданим діям, а також "встановити винуватців розповсюдження провокаційних даних, що порушують громадський спокій в місті Києві та Печерському районі зокрема".

10 серпня на території міста, зокрема в районі вулиці Хрещатик, невідомими особами розповсюджувались листівки агітаційного характеру із закликом до киян підтримати "Анатолія Коваленка – кандидата на посаду мера міста Києва від СДПУ(о)".

Також у згаданій листівці вміщено "основні тези передвиборної програми" та "відкритий лист до громадськості Києва".

В них Коваленку приписуються заяви "на кшталт "Разом ми переможемо невігластво та дикість оранжевої влади!", "Містом мають управляти професіонали, а не ідіоти, хоч і "помаранчевого кольору" та інші.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...