Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун готовий ознайомити Колесникова з його справою

Четвер, 11 серпня 2005, 15:12

Генпрокуратура завершила досудове слідство у справі голови Донецької обласної ради Бориса Колесникова.

Про це повідомляють "Українські Новини" з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

Прес-служба повідомила, що Генпрокуратура готова надати Колесникову можливість ознайомитися з матеріалами справи, однак поки що не може цього зробити у зв'язку із хворобою Колесникова.

В той же час, заступник генпрокурора Віктор Шокін зазначив, що "це питання" повністю залежить від Колесникова, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Раніше Шокін прогнозував завершення досудового слідства у справі Колесникова до понеділка, 15 серпня.

2 серпня за рішенням Апеляційного суду Києва Колесников, який перебував під вартою з 6 квітня, був звільнений, при цьому суд взяв з нього підписку про невиїзд.

Колесников був затриманий 6 квітня за порушеною в лютому кримінальною справою за фактом вимагання в 2002 році акцій торгового центру "Білий Лебідь"(Донецьк) в екс-голови правління торгового центру Володимира Пенчука (батька) і екс-директора ТЦ Бориса Пенчука (сина).

Наприкінці травня Генпрокуратура закінчила розслідування його справи, а 14 липня поновила слідство у зв'язку з тим, що адвокати Колесникова надали Генпрокуратурі нові матеріали.

Зі слів адвокатів, ці матеріали свідчать про те, що Колесников перерахував на рахунки Пенчуків гроші за куплені акції, а, відповідно, вимагання акцій не було.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування