Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка не пустять на ярмарок

Четвер, 11 серпня 2005, 16:38

У Миргороді у рамках акції протесту проти дій місцевої влади жителі планують перекрити дорогу до Національного Сорочинського ярмарку.

Таке рішення прийняла Координаційна рада голів політичних партії та громадських організацій м.Миргорода, повідомили у прес-службі Полтавської обласної організації Української народної партії.

За словами члена Коордради, члена УНП Василя Новоселецького, у Миргороді збираються перекрити проїзд президента України Віктора Ющенка чи іншого високого гостя, який представлятиме Україну на відкритті ярмарку.

Миргородці хочуть привернути увагу вищої влади в державі до проблем міста, порушень законодавства посадовими особами місцевого самоврядування та особисто міським головою Олександром Паутовим, а також до ігнорування цих проблем обласною владою.

Після звернень Координаційної ради до різних інстанцій у Миргороді з 8 по 10 червня працювала спеціальна обласна комісія, яка перевіряла викладені у скаргах факти (зокрема, щодо порушень при фінансуванні об'єктів будівництва, виділенні земельних ділянок, ігнорування звернень громадськості тощо).

Проте, заявляють члени Коордради, комісія працювала упереджено і зловживань міської влади "не помітила".

Як відомо, Сорочинський ярмарок цього року відбудеться 18-21 серпня.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування