Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ICTV вибачився перед Ющенком і вислав Кисельова в ранковий ефір

П'ятниця, 12 серпня 2005, 14:11

Канал ICTV вибачився перед президентом за випади під час виборчої кампанії і сподівається, що президент їх прийняв.

Про це розповів газеті "День" генеральний директор телекомпанії Олександр Богуцький.

"Я вважаю, що наш Президент залишається одним із небагатьох (на жаль!) позитивних прикладiв як відкритості у великій команді української влади, так і лідерів, які навчилися перегортати сторінки. Я думаю, що наші вибачення за окремі, напевно, неприпустимі, інтонації, він прийняв і цю сторінку перегорнув", - зазначив Богуцький.

"Але тема особистої ненависті, яку ми бачимо в діях чільних урядовців, — наскільки непрогнозована, що вона може завтра зустрітись у будь-якому місці чи торкнутись будь-кого. Звичайно, йдеться насамперед про наших акціонерів і про реально досить жорсткі дії по відношенню до них із боку чільних урядовців", - зазначив він, говорячи про стосунки з владою.

Що стосується планів каналу на новий сезон, то Богуцький сподівається створити майданчик для аргументованої дискусії.

"Зокрема, за допомогою програми "Свобода слова" з Савіком Шустером, яка стартуватиме на ICTV на початку вересня. Ми дуже розраховуємо на те, що це буде головний дискусійний майданчик країни. Але знову ж таки — для того, щоб він таким став, треба, щоб чиновники, які приймають ті чи інші рішення, не боялися йти у студію, де будуть ставити жорсткі запитання", - зазначив гендиректор ICTV.

Що стосується програми Дмитра Кисельова "Факти подробно", то вона змінить час свого виходу в ефір і виходитиме в неділю вранці.

"Це буде програма у форматі жорсткого інтерв’ю, й передбачається, що її гостями будуть люди, які впливають на прийняття рішень та приймають рішення — не лише представники законодавчої влади, не лише суспільні лідери, але й реально діючі люди з виконавчої влади. Інша рiч — чи будуть люди готові до жорстких запитань", - зазначив Богуцький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування