Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не хоче говорити про "брудні вибори"

П'ятниця, 12 серпня 2005, 14:31

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що необхідно зробити все для того, щоб вибори до парламенту в 2006 році "пройшли нормально", а не говорити про те, що вони будуть брудними.

Таку думку він висловив під час зустрічі з працівниками Херсонського суднобудівного судноремонтного заводу ім. Комінтерну, повідомляє УНІАН.

За його словами, людям непросто буде вибрати серед тих більш як 100 політичних партій, які зареєстровані в Україні. Литвин вважає, що перед виборами "кожен буде обіцяти, що він найкращий".

Реклама:

За словами спікера, колишня влада весь час говорила про те, що вибори будуть "брудними", а тепер ці ж висловлювання повторює і нова влада. "Складається враження, що дехто хоче ці вибори провести саме таким чином", - сказав він.

При цьому Литвин зазначив, що на сьогодні в державі порушено понад тисячу кримінальних справ за фактами порушень виборчого законодавства. В той же час він наголосив, що нерідко до відповідальності притягують не організаторів фальсифікацій, а рядових виконавців.

Литвин назвав абсурдною ситуацію, коли людей на допити, в тому числі і щодо фальсифікації результатів виборів, викликають через ЗМІ.

ВІДЕО ДНЯ

Він підкреслив, що "в 37-му році тихо забирали, а тепер через радіо запрошують" до слідчих. Спікер вважає, що необхідно "заспокоїтися і не зводити рахунки один з одним".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування