Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не водить десятки охоронців і є непростим об'єктом

П'ятниця, 12 серпня 2005, 14:56

Заступник держсекретаря Маркіян Лубківський заявив, що найближчим часом буде оприлюднено декларацію президента Віктора Ющенка про доходи.

Про це Лубківський заявив на брифінгу в п’ятницю.

Він також не виключив, що може бути оприлюднена декларація про доходи сина президента – Андрія.

"Я не виключаю, що, виходячи з того, що це питання набуло широкого суспільного резонансу і є предметом обговорення в суспільстві, декларація президента і його сина будуть оприлюднені", - сказав Лубківський.

На уточнююче питання, коли саме це станеться , він сказав: "Я б не хотів говорити про конкретні дати, але, я думаю, що найближчим часом."

На питання, чи не є порушенням стандартів державної охорони те, що президент особисто водить машину з відкритими вікнами, а також здійснив сходження на Говерлу під час чергового штурмового попередження , він сказав:

"Багато чого в нашій країні помінялося. Президент не водить за собою десятки охоронців. Є декілька людей, які здійснюють цю функцію."

"Президент максимально відкритий до людей. Він готовий підійти до кожного, з кожним поговорити. Звичайно, що це покладає величезну відповідальність на охорону. Я розумію, в яких складних обставинах доводиться працювати нашим колегам, але вони дуже добре виконють свою функцію", - зазначив він.

Лубківський також підкреслив, що "рівень Управління державної охорони сьогодні і тих людей, які охороняють Віктора Андрійовича є надзвичайно високим". За його словами, "це професіонали, знавці свої справи".

"Я можу з усією відповідальністю сьогодні про це говорити, як людина, яка добре знає роботу охоронців, неодноразово переконувався, що це справжні професіонали, це люди, які усвідомлюють сувою роль, усвідомлюють своє значення і дуже добре розуміють ті виклики і ті загрози, що стоять перед ними, як перед охоронцями такого непростого для охорони об'єкта як президент України", - зазначив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування