Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Білий лебідь" хоче судитися з потерпілим у справі Колесникова

П'ятниця, 12 серпня 2005, 16:00

Керівництво торгового центра "Білий лебідь" збирається подати до суду на колишнього директора торгового центра Бориса Пенчука про захист ділової репутації підприємства.

Про це йдеться у повідомленні, розповсюдженому прес-службою Донецької облради, повідомляє "Обком".

За словами прес-служби, 10 серпня 2005 р. в ефірі "5 каналу" Пенчук поширив неправдиву інформацію, що йому поштою прийшло повідомлення про проведення в квітні 2005 р. загальних зборів акціонерів, "і нібито на порядку денному стояло питання про банкрутство підприємства".

"Повідомляємо, що ці відомості не відповідають дійсності", - стверджує прес-служба, відзначаючи, що "на порядку денному загальних зборів не стояло питання про банкрутство підприємства".

"Відповідно до чинного законодавства України, повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів і порядок денний збори було опубліковано в друкованих виданнях: Бюлетень "Цінні папери України" № 51-52 від 07.03.05 р. і газеті "Донбас" від 04.03.05 р.", - йдеться в повідомленні.

Також, за інформацією прес-служби, з моменту приходу на підприємство нового керівництва, загальні збори акціонерів проводилося тричі. "Питання про банкрутство підприємства на жодному зі зборів не ставився", - повідомляють там.

"Таким чином, відомості, розповсюджені Пенчуком, не відповідають дійсності. На сьогоднішній день юристами Торгового центра "Білий лебідь" готується позов до суду до Бориса Пенчука про захист ділової репутації підприємства", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування