Саакашвілі зненацька повіз Ющенка на дачу до бізнесмена

П'ятниця, 12 серпня 2005, 18:46

Президент Грузії Михайло Саакашвілі раптово змінив програму візиту глави української держави і з аеропорту Тбілісі разом з Віктором Ющенком і дружиною вилетів у Кахетію.

Як повідомили РІА "Новини" в адміністрації президента Грузії, президенти знаходяться в селі Саніоре Кахетського регіону на дачі одного з грузинських бізнесменів.

На початку червня під час візиту прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко президент Грузії настільки ж зненацька разом з Тимошенко прямо з аеропорту Тбілісі на вертольоті
відправився в Саніоре.

Кахетський регіон Грузії вважається батьківщиною грузинського вина.

Відповідно до попередньої програми візиту Ющенка, у п'ятницю ввечері президенти двох країн відправляться на курорт Боржомі. Тут планується відкриття реставрованого Боржомського парку з джерелами.

В урядовій резиденції "Лікані" два президенти підпишуть спільну заяву і проведуть прес-конференцію. Ввечері в п'ятницю в парку пройде гала-концерт грузинських діячів культури, у якому візьмуть участь відомі грузинські оперні співаки і Національний балет ім. Сухішвілі.

В адміністрації президента Грузії відзначають, що затвердженої програми візиту Ющенка немає. У Боржомі президентові України запропонують відвідати павільйон з макетом Грузії.

Макет складається з мініатюрних зображень усіх відомих визначних пам'яток республіки. Президентові України запропоновано вибрати - який регіон Грузії відвідати і що побачити, сказали в адміністрації президента Саакашвілі.

Відповідно до попередньої програми візиту, 12-14 серпня Ющенко разом із грузинським колегою відвідає древню столицю Грузії Мцхета, до десятка середньовічних православних храмів, архітектурний комплекс 11-го століття "Вардзіа" на кордоні з Туреччиною, а також високогірну Сванетію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...