Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз знає, що Ющенко через Порошенка порушує Конституцію

Субота, 13 серпня 2005, 17:16

Лідер Соцпартії Олександр Мороз заявляє, що Петро Порошенко втручається в кадрову політику в усіх структурах влади.

"Президент, на мій погляд, надав Порошенкові повноваження, які розходяться з Конституцією", - сказав він в інтерв’ю газеті "Поступ", опублікованому в суботу.

"Я добре знаю, що Порошенко втручається в кадрову політику в усіх нюансах, в усіх структурах влади і в усіх регіонах, це перший доказ того, що він займається функціями, якими не має права займатись як секретар РНБО", - сказав Мороз.

"Тому прискіплива увага до його постаті не випадкова, бо певною мірою через нього здійснюється влада", - додав лідер Соцпартії.

Відповідаючи на питання, як він відпочиває від політики, Мороз сказав: "Відпочинку від політики не буває".

"Тому що, знаходячись у будь-якій ситуації - чи на рибалці, чи граючи в шахи, так чи інакше працює думка, що пов'язана зі змістом твого життя", - пояснив він.

"А взагалі мені подобається, скажімо, проплисти без відпочинку два кілометри в басейні; погомоніти з друзями, пожартувати, пограти в шахи, зіграти в більярд - це приємно і це, власне, є життя", - додав Мороз.

"Відпочиваю, спілкуючись із внуками, що мають свої зацікавлення, це зовсім інші люди: старші - студенти, молодші - тільки йдуть до школи. Це світ, який мене оточує, в якому почуваюсь пристойно, і, поринаючи в нього, відпочиваю", - зізнався він.

"Також мені приємно, коли я можу комусь допомогти - близьким, рідним, знайомим. Люди звертаються кожного дня, і можливості у мене більші, ніж в інших людей. І коли ти знаєш, що людина позбулась якоїсь проблеми, це приємно, і я не потребую за це подяки" – розповів Мороз.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування