Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокати вже почали вивчати справу Гонгадзе

Понеділок, 15 серпня 2005, 17:46

Нові адвокати мами загиблого журналіста Георгія Гонгадзе, Лесі Гонгадзе, приступили до ознайомлення з матеріалами справи про убивство її сина, журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це агентству Новини-Україна повідомив у понеділок адвокат Андрій Федур, відсторонений від захисту інтересів Лесі Гонгадзе Генпрокуратурою.

За словами Федура, серед адвокатів, що приступили до ознайомлення з матеріалами, народний депутат, юрист за освітою Сергій Головатий, а також два адвокати з адвокатської компанії “Андрій Федур і партнери”, імена яких Федур не назвав, побоюючись „репресивних методів” до юристів з боку Генпрокуратури.

Генеральна прокуратура 8 серпня 2005 року повідомила про завершення розслідування кримінальної справи щодо колишніх співробітників МВС Валерія Костенка, Миколи Протасова, Олександра Поповича, яких обвинувачують в убивстві Георгія Гонгадзе. Ця справа була виділена в окреме виробництво зі справи про убивство Георгія Гонгадзе.

Як відзначили в Генпрокуратурі, оскільки Леся Гонгадзе і вдова журналіста Мирослава Гонгадзе визнані потерпілими в справі, вони мають право ознайомитися з матеріалами справи в будь-який зручний для них час як особисто, так і за допомогою представників.

Народний депутат Сергій Головатий 11 серпня заявив про свою згоду представляти інтереси Лесі Гонгадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування