Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов ходить на допит як в туалет і зрадів, що вийшов без наручників

Вівторок, 16 серпня 2005, 17:20

Екс-губернатор Харківщини Євген Кушнарьов має з'явитись в середу о 10 годині ранку до слідчого управління Генпрокуратури для продовження слідства.

Про це він повідомив журналістам після допиту у слідчому управлінні Генпрокуратури.

За його словами, йому інкримінується стаття щодо зазіхання на територіальну цілісність України та недоторканість її кордонів.

"Сьогодні мене запросили усно, і сьогодні ж вручили офіційну повістку про продовження справи".

Першими словами Кушнарьова після виходу з Генпрокуратури були: "Дивіться без наручників".

Він також повідомив, що має ознайомитись із 11 томами справи, але він не знає, за який час він це зробить через поганий стан його здоров'я. За його словами, він знаходиться на лікарняному у стаціонарному відділенні у Харкові.

Перед допитом Кушнарьов заявив журналістам, що на його думку в Сєвєродонецьку не відбувалося актів порушення законодавства.

За його словами, в законодавстві немає статті щодо сепаратизму. "Є лише стаття щодо порушення державного кордону, але я цю статтю не порушував", - сказав він.

"Я хотів би сам спитати, як можна теоретично відділити харківську область від іншої території України", - зазначив Кушнарьов.

"Це була відповідь Східної України на події на Заході. До речі, зверніть увагу, що Сєвєродонецьк не відбувся раніше порушення законів на Західній Україні".

На питання про його настрій перед допитом, Кушнарьов відповів, що сприймає цей допит "нормально".

"Я йду в доброму настрої. Ставлюсь до цього нейтрально. Для мене це така ж сама нормальна ,але й водночас обов’язкова і необхідна подія як сходити зранку в туалет", - сказав Кушнарьов.

На допит Кушнарьов приїхав без охорони.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування