Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко проведе один день з народом

Середа, 17 серпня 2005, 10:25

У День Незалежності, 24 серпня, президент Віктор Ющенко виступить на Майдані Незалежності зі зверненням до українського народу.

Заплановано, що виступ, який відбудеться о 12.00, транслюватимуть у прямому ефірі центральні телеканали, повідомляє прес-служба президента.

Розповідаючи про своє ставлення до Дня Незалежності, Ющенко сказав, що 24 серпня – це "головне державне свято, важливість якого має відчути кожен громадянин України".

Президент зауважив, що цього року настав час відмовитися від давніх стереотипів святкування, коли свято відзначали в обмеженому колі чиновників. Ющенко наголосив, що він як президент хоче провести цей день із народом, "який власне і виборював незалежність".

Заплановано, що в рамках урочистих заходів 24 серпня президент, голова Верховної Ради та члени Уряду покладуть квіти до пам’ятників Володимиру Великому, Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському.

Також Ющенко візьме участь у святковій літургії "Молитва за Україну", що відбудеться в Софії Київській за участю патріархів різних конфесій.

У Маріїнському палаці він візьме участь у церемонії вручення державних нагород.

Також відбудеться офіційний прийом президента з нагоди 14-ї річниці незалежності.

Крім того, запланована участь Ющенка у вечірніх урочистостях.

Як повідомлялося раніше, Кабмін затвердив план заходів з підготовки та відзначення 14-ї річниці незалежності України.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування