Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко похваляється засмагою й вирішує, чи йти в мери Києва

Середа, 17 серпня 2005, 11:35

Мер Києва Олександр Омельченко у вересні оголосить про своє рішення, чи буде він балотуватися на новий термін.

"Що стосується моєї участі у виборах київського міського голови, то остаточну відповідь на це питання я дам у вересні нинішнього року", - сказав Омельченко в інтерв'ю "Фактам".

"Восени подивимося, якими в столиці будуть засіки, як будуть виконані бюджет і програма соціального розвитку. І лише тоді можна говорити про вибори в березні 2006 року", - додав він.

Омельченко також не бачить проблеми в тому, якщо партія "Народний Союз Наша Україна", членом якої він є, вирішить підтримувати на виборах київського міського голови не його.

"Я не думаю, що підтримка кандидата на виборах мера столиці навіть найавторитетнішою партією буде мати вирішальне значення при голосуванні киян", - сказав він.

"Кожному кандидату треба проводити кампанію без так званого чорного піару й брудних технологій, а тільки на своєму баченні подальшого розвитку міста, соціального сектора й розв’язання існуючих проблем. Свою же подальшу долю в політичному житті країни я вирішу сам", - додав Омельченко.

Мер також розкритикував закон, відповідно до якого депутати всіх рівнів будуть обиратися за пропорційною системою.

"Повинен бути якийсь перехідний період. До того ж останнім часом всі ми чули й читали, що місце в партійному виборчому списку до Верховної Ради буде коштувати два мільйони доларів. Ця порочна практика неодмінно пошириться й на партійні списки в обласні, міські, районні й сільські ради", - додав Омельченко.

На питання, чи втомився Омельченко від політики, він відповів: "Дай Боже кожному в 67 років виглядати й почувати себе, як я".

"Я ще багатьом 50-річним, як говориться, фору дам. Три дні, у тому числі у свій день народження, який я відзначав 9 серпня, відпочивав у Криму. По сім годин спокійно переносив жару на пляжі, при цьому чудово засмагнув. Люди за два тижні так засмагнути не можуть, а те й зовсім згоряють на сонце. У цьому плані мені пощастило – адже я смаглявий від природи", - сказав мер.

На питання про День пасічника Омельченко сказав, що 19-21 серпня в музеї в Пироговому пройдуть святкові заходи, де буде присутній і президент Віктор Ющенко.

"Торік я передав у київські інтернати зі своєї пасіки 18 бідонів з медом по 50 кілограмів кожний. Цього року вийшло 22 бідона – 1100 кілограмів. Поки гречка цвіте, думаю, буде ще більше. Мед зі своєї пасіки ніколи не продаю, а тільки пригощаю або дарую", - сказав Омельченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування