Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На мітингу у Шуфрича лаялись і виганяли "хохлів" Ющенка

Середа, 17 серпня 2005, 12:12

Севастопольська міська організація партії "Народний Союзу Наша Україна" вважає, що дії активістів СДПУ(о) в Криму "несуть безпосередню загрозу національній безпеці України і роздмухують міжнаціональну ворожнечу" на півострові.

Про це йдеться у заяві Севастопольської організації НСНУ, розповсюдженій її прес-службою у середу.

В заяві, зокрема, йдеться про те, що на зустрічі з заступником голови СДПУ(о) Нестором Шуфричем, який відвідав Севастополь 15 серпня, активісти СДПУ(о), Партії регіонів, "Російського блоку" виголошували гасла "Севастополь – Крим – Росія!", "Янукович – президент!".

За словами представників організації, коли прихильники місцевих осередків "Батьківщини" і "Народного Союзу Наша Україна" підняли українські державні знамена, "їм відповіли лайкою і вигуками "Хохли, вон!", "НАТО, вон!", "Ющенко, вон!", "Тимошенко, вон!".

"Севастопольська міська організація НСНУ рішуче засуджує такі прояви агресії і вбачає в них елементи сепаратизму, загрози державному ладу України, роздмухування міжнаціональної ворожнечі в Криму", - йдеться у заяві.

Також представники організації вважають, що, виступаючи під такими гаслами, регіональні активісти СДПУ(о) та інші політичні сили "підтвердили, що й досі стоять на ідеологічних позиціях, сформованих на антиконституційному з'їзді в Сєвєродонецьку 2004 року".

"Такі кроки несуть безпосередню загрозу національній безпеці України, провокують загострення етнополітичної ситуації в Криму", - стверджують вони.

Севастопольська міська організація НСНУ закликає президента Віктора Ющенка та правоохоронні органи "дати юридичну оцінку проявам подібної "політичної діяльності" і вжити всіх необхідних заходів, аби убезпечити регіон від можливого загострення суспільно-політичної ситуації".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: