Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГЕНПРОКУРАТУРА ЗАТРИМАЛА КУШНАРЬОВА

Середа, 17 серпня 2005, 15:32

Генпрокуратура затримала колишнього губернатора Харківської області за звинуваченням у перевищенні влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки — завдало державі збитків на суму понад 8 млн. грн.

Про це в середу повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

В той же час, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підкреслив, що Кушнарьов затриманий "не у справі про сепаратизм, а в економічній справі", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зранку Євген Кушнарьов прибув до Генпрокуратури для ознайомлення з матеріалами справи про сепаратизм. Він вважав, що перегляд 11-ти томів дасть змогу створити правову основу для виправдувального вироку.

Його думку поділяв адвокат Кушнарьова В'ячеслав Стовба, повідомляв 5 канал. Стовба уже бачив частину матеріалів проти екс-губернатора Харківщини і був впевнений - ознайомлення з матеріалами справи піде підзахисному на користь.

"Ми таким чином маємо правову можливість побудувати чудову конструкцію захисту яка перевершує обвинувачення. І вважаю, що в нас вистачить і правових можливостей, і характеру для того, щоб саме це зробити основою для виправдувального вироку", - сказав Стовба.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування