Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скомаровського замовили за 20 тисяч доларів?

Середа, 17 серпня 2005, 18:09

Прес-служба Держмитслужби заявляє, що група митників Вадул-Сиретської, Вінницької і Київської регіональної митниць замовили в періодичних виданнях "Бізнес", "Галицькі контракти" й "Економічні ізвєстія" статті, які дискредитують главу Держмитслужби Володимира Скомаровського.

Як йдеться в прес-релізі, поширеному у середу, достовірне "джерело повідомило, що вартість замовлення становить близько 20 тисяч доларів США", повідомляють "Новості-Україна".

"Увага багатьох українців сьогодні прикута до публікацій з обвинуваченнями на адресу глави Державної митної служби України Володимира Скомаровського. Прес-служба ДМСУ виступила із цього приводу з офіційною заявою, яка була поширена в засобах масової інформації 11 серпня", - говориться в повідомленні.

"Однак, можна стверджувати про те, що негативні публікації про першу особу митниці й керівництво ДМСУ найближчим часом мають одержати новий подих" - підкреслюють у Держмитслужбі.

У свою чергу, як заявив головний редактор "Економічних ізвєстій" Ігор Власюк, "газета за визначенням не публікує замовних матеріалів".

"Ми розповідаємо тільки про ті події, які реально відбуваються в економічному житті країни й спеціально Скомаровським не займаємося", - сказав він.

Головний редактор ділового щотижневика "Галицькі контракти" Яна Мойсеєнкова також відзначила, що видання принципово не публікує замовних матеріалів, додавши, що перший раз чує про "замовлення" на Скомаровського.

Раніше відкрито з обвинуваченнями на адресу Скомаровського виступив звільнений 19 липня поточного року президентом за поданням глави Держмитслужби його колишній перший заступник Микола Салагор.

Він завив, що володіє документальним підтвердженням того, що в 1999 році проти Скомаровського порушувалася кримінальна справа за "здійснення контрабанди, ухиляння від сплати податків і службовий підлог", однак потім була закрита за амністією.

Скомаровський через прес-службу ДМСУ спростував обвинувачення Салагора.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
22:35
Tesla витратить 500 мільйонів доларів на розширення мережі зарядних станцій
Усі новини...
Реклама: