Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нова експертиза плівок Мельниченка, не допоможе справі?

Четвер, 18 серпня 2005, 10:40

Експертиза "плівок Мельниченка", яку Служба безпеки України проводитиме за дорученням Генпрокуратури, жодним чином не сприятиме розслідуванню вбивства Георгія Гонгадзе.

Таку думку висловив директор Інституту масової інформації Сергій Таран, повідомляє радіо "Німецька хвиля".

Таран також не виключив, що як ФБР, так і СБУ досліджують лише копії записів Мельниченка, тоді як оригінали залишаються в опального майора.

"По суті, з вини Генпрокуратури зірвалася передача їй юридично завірених "плівок Мельниченка". Генпрокурор Піскун нещодавно був у Сполучених Штатах. Однак коли вже була домовленість про зустріч, під час якої майор мав передати ці плівки, генпрокурор раптово залишив США", - зазначив він.

Таким чином, на думку Тарана, якими б не були результати експертизи копій записів Мельниченка в СБУ, долучити їх до кримінальної справи за фактом вбивства Гонгадзе буде юридично неможливо.

Раніше голова СБУ Олександр Турчинов виступив з ініціативою провести експертизу плівок Мельниченка, які стосуються Гонгадзе, і порівняти результати, які буде отримано його відомством, з висновками Федерального бюро розслідувань США.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування