Луценко виписав Андрію Ющенку новий штраф

Четвер, 18 серпня 2005, 19:35

Міністерство внутрішніх справ переоформило протокол щодо стягнення штрафу з сина президента Андрія Ющенка за порушення ним правил дорожнього руху.

Про це у четвер в інтерв'ю журналістам у Великих Сорочинцах заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє УНІАН.

За його словами, МВС після рішення Печерського районного суду Києва щодо неприйняття до розгляду протоколу про стягнення штрафу за порушення правил дорожнього руху Андрієм Ющенком переоформила його і направила для повторного розгляду до зазначеного суду столиці.

"Він (протокол) був переоформлений, тобто до мого підпису додалися два (підписи) співробітників патрульної служби. Протокол повернутий для розгляду в суд. Я розмовляв зі співробітниками суду, вони сказали, що на цей момент у них немає ніяких претензій щодо оформлення документів (про стягнення штрафу за порушення ПДР)”, сказав міністр.

"Я вважаю, що в цій справі поставлено крапку", - сказав Луценко.

Як відомо, 27 липня в ефірі каналу "1+1" Луценко підписав протокол про штраф у 17 грн., оскільки Андрій Ющенко визнав свою провину в тому, що він керував автомобілем BMW M6 без права на це.

Однак 4 серпня Печерський райсуд Києва не присудив сину президента штраф за порушення правил дорожнього руху. Суддя відправила переоформити протокол у зв'язку з порушенням його складання. Як відзначили в Печерському суді, міністр внутрішніх справ не мав права підписувати протокол про адміністративні порушення – у даному випадку це повинен був робити інспектор ДАІ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування