Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко хоче вибачень від "політичного егоїста" Литвина

П'ятниця, 19 серпня 2005, 18:59

 

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко звертається до голови Верховної Ради Володимира Литвина з вимогою дезавуювати заяву, у якій спікер негативно висловився на адресу роботи міліції.


"Я був украй здивований останньою заявою Литвина, його оцінкою роботи міліції з протидії зловживанням посадових осіб як "системної дурості", - сказала агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю прес-секретар міністр Інна Кисіль, посилаючись на слова міністра.

За твердженням Луценка, "державний діяч масштабу Литвина повинен знати принцип рівності перед законом усіх без винятку, поза залежністю від посад".


Виступаючи від імені практично 300-тисячного колективу співробітників органів внутрішніх справ, міністр звернувся до Литвина з вимогою спростувати свою заяву.


"В іншому випадку я буду змушений оцінити заяву Литвина як прояв політичного егоїзму керівника політичної сили, під дахом якої останнім часом знаходять притулок десятки видатних "кучмістів", - цитує слова міністра прес-секретар.

Як повідомлялося, 18 серпня Литвин, коментуючи на прохання журналістів затримання Євгена Кушнарьова, заявив: Це для нас, схоже, перетворюється в повсякденне явище - арешти людей, що відігравали певну роль на регіональному або загальноукраїнському рівні".

"Якщо використовувати цю інформацію, то можна зробити висновок - що це просто дурість. А оскільки це повторюється, то набуває ознаки системної дурості. Тепер, як кажуть, політики колами ходять навколо суду, щоб суд дав висновок на арешт Кушнарьова. Я думаю, при такому бажанні можна під арешт відправити всю Україну, принаймні, пів-України ", - сказав Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування