Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суркісу дозволили не вибачатися перед Григоришиним

Понеділок, 22 серпня 2005, 15:43

Апеляційний суд міста Києва відмовив у задоволенні позивної заяви Костянтина Григоришина до Григорія Суркіса про захист честі, гідності, ділової репутації і відшкодуванні моральної шкоди.

22 серпня суд задовольнив Апеляційну скаргу Григорія Суркіса та скасовано рішення Печерського районного суду міста Києва від 18 травня 2005 року, повідомляє прес-служба Суркіса.

Як відомо, взимку на прес-конференції щодо ситуації, що склалася навколо ВАТ "Футбольний клуб "Динамо" Київ, Суркіс назвав Григоришина "аферистом" та "негідником".

Після чого Григоришин подав скаргу до суду.

18 травня 2005 року Печерський суд міста Києва ухвалив рішення визнати недостовірною інформацію стосовно Костянтина Григоришина, розповсюджену Григорієм Суркісом у період між 26 лютого й 22 березня 2005 року.

Крім того, Печерський суд визнав недостовірною інформацію в низці висловлювань Суркіса про Григоришина в інтерв'ю, опублікованому 22 березня 2005 року в інтернет-виданні "Українська правда".

Також Печерський суд зобов'язав Григорія Суркіса вибачитися за свій рахунок шляхом передачі повідомлення в ефірі випуску новин телеканалу "Перший національний" та стягнути із Суркіса на користь Григоришина моральний збиток у розмірі 50 тисяч гривень, які Григоришин пропонував перерахувати на Київську клінічну лікарню номер 10. Суркіс відразу ж перерахував кошти, але вже 100 000 гривень.

Сайт Champion

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування