Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щоб дізнатися правду про доходи родини Ющенка, можна чекати півроку

Понеділок, 22 серпня 2005, 18:28

Декларацію про доходи родини президента Віктор Ющенка буде оприлюднено в період до 1 квітня 2006 року.

Про це "Українській правді" повідомила прес-секретар президента Ірина Геращенко в понеділок.

"Що стосується декларації родини Ющенків, то пані Катерина Ющенко всі свої статки вкаже і згідно з декларацією, і згідно із законодавством. В її статках будуть вказані родинні статки", - сказала вона.

Геращенко також нагадала, що забезпечення президента – це зарплатня, яка з літа складає близько 23 тисяч 657 гривень.

"Тому до 1 квітня 2006 року все буде винесено на суд громадськості, хто скільки отримав, в кого які заощадження, у кого яка рухомість і нерухомість", - зазначила вона.

"Що стосується нинішнього стану речей, то є декларація 2004 року, в якій родина Ющенків була абсолютно чесна, коли вона вказала всі свої статки та свою нерухомість і інші заощадження", - зазначила Геращенко.

На питання про кількість приватних дач та резиденцій, якими користується родина Ющенка, Геращенко зазначила, що "у президента є єдина його дача в Нових Безрадичах, яку він дуже любить".

"Родина Ющенків ніколи до президентства не користувалась державними дачами", - додала вона і повідомила, що тільки коли почали діяти обов’язкові охоронні мотиви, президент з родиною став жити на державній дачі.

Геращенко повідомила. що "Ющенко використовує дві дачі – одна в Криму, а друга – де живе президентська родина під Києвом".

За її словами, взагалі є 12 державних резиденцій, які використовуються, коли відбуваються державні заходи.

"Як бачите, президент не шикує, а живе, де має жити президент. Територія дач забезпечена охоронними системами", - зазначила Геращенко.

Раніше в ЗМІ було оприлюднено інформацію. Що родина Ющенків будує дачу в Карпатах.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування