Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук і Ахметов найняли піарфірму для інформаційної війни проти Тимошенко

Понеділок, 22 серпня 2005, 21:39

Кабінет міністрів України розробляє процедуру амністії раніше проведеної приватизації.

Про це прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила в понеділок під час зустрічі з керівниками закордонних дипломатичних представництв України.

"Ми думаємо про певну процедуру амністії приватизації", - сказала прем'єр-міністр.

Вона зазначила, що зараз в Україні ведуться сотні судових суперечок між господарюючими суб'єктами щодо здійсненої раніше приватизації.

За словами прем'єра, внаслідок таких суперечок інколи акції потрапляють до державної власності, зокрема таким чином до державної власності перейшли 51% акцій Нікопольського заводу феросплавів, зазначила прем'єр.

Прем'єр звернулася до дипломатів і попросила їх проінформувати світове співтовариство про те, що в Україні реприватизація не відбувається. "Україну записали в реприватизатори - це міф, який необхідно розвіяти", - підкреслила Тимошенко.

"Хто розгортає всю цю інформаційну кампанію, що Україна є реприватизатором? Це відомі люди – ті, хто володіли Криворіжсталлю і Нікопольським феросплавним заводом", - заявила Тимошенко.

"Ви знаєте, що ці люди мають достатньо грошей, щоб купити будь-яку піар-агенцію в світі, і вони це роблять", - додала Тимошенко.

"Я прошу, не давайте це робити. На своєму рівні інформуйте країни, де ви працюєте, від імені уряду", - звернулася Тимошенко до послів.

Тимошенко сказала, що нова влада живе "у складному інформаційному просторі, оскільки власники всіх ЗМІ залишилися старі".

Також вона спрогнозувала дефляцію у серпні. "Очікуємо, що показники інфляції будуть з мінусом у цьому місяці", - сказала прем'єр-міністр. Вона не надала інших деталей.

За даними Державного комітету статистики, інфляція в Україні в липні становила 0,3%, у січні-липні - 6,7%.

УНІАН, Інтерфакс-Україна, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування