Томенку не подобаються публічні "наїзди" Порошенка

Вівторок, 23 серпня 2005, 11:48

Віце-прем'єр з гуманітарних питань Микола Томенко вважає, що секретар Радбезу Петро Порошенко не повинен давати оцінку роботі інших відомств без узгодження з усіма членами РНБО.

Про це він заявив у вівторок на прес-конференції, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Томенко відзначив, що РНБОУ має працювати як колегіальний орган на чолі з президентом і приймати рішення з найважливіших питань, які уряд зобов'язується виконувати.

"А такі публічні суперечки щодо коректності або некоректності, професіоналізму або непрофесіоналізму міністрів, я вважаю, повинні бути суперечками на засіданні (РНБОУ), а не публічними", - заявив віце-прем'єр.

Томенко відзначив, що РНБОУ є колегіальним органом, тому висновки щодо роботи таких відомств як Міністерство оборони України, Міністерство внутрішніх справ України, Генеральна прокуратура України або Служба безпеки України повинні робитися винятково на засіданні РНБОУ і винятково головою РНБОУ, тобто президентом України.

"Я не вважаю, що для національних інтересів України коректно вести дискусію про те, чи цілком в змозі армія або частково не в змозі, або про те, чи робить СБУ щось, або не робить", - заявив Томенко.

"Це предмет колегіальних дискусій, що не повинні бути предметом громадських дискусій", - відзначив віце-прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News