Про любов під час Майдану знімуть фільм для Голівуду

Вівторок, 23 серпня 2005, 15:00

Український режисер Алан Бадоєв зніме для Голівуду фільм про помаранчеву революцію, з ним співпрацюватиме брат Квентіна Тарантіно та група "Океан Ельзи".

Про це у вівторок повідомляє газета "Сегодня".

"Стрічка буде любовною мелодрамою про американця українського походження, який приїхав до України у розпал виборів 2004 року", - повідомляє видання.

Головного актора зіграє молодий голлівудський актор, а всіх інших – ще невідомі українські актори.

Як пише газета, режисер, познайомившись з голлівудським сценарієм, вирішив, що його необхідно допрацьовувати, адже американські автори не знайомі з українською специфікою. Цим займеться сам режисер та сценарист Ольга Дегтяр.

В першу чергу змінилась назва "Помаранчеве кохання" та традиційний голлівудський хепі-енд, "до нудоти примітивний", зазначає газета.

Група "Океан Ельзи" погодилась на пропозицію писати музику до фільму, також ведуться переговори з іншими українськими музикантами.

Бадоєв планує розпочати зйомки в жовтні. Вони проходитимуть в павільйонах київських студій, в тих місцях, де найбільш яскраво розгорталися "помаранчеві" події, а також в Лос-Анджелесі, звідки головний герой приїхав до України.

Виробництво картини доручено українській компанії "Гуллівер-фільм", монтуватимуть його в Америці.

Фільм планують представити на Канському кінофестивалі.

Водночас PR-менеджер "Океану Ельзи" Марко Маркович в інтерв'ю "Українській правді" спростував інформацію газети "Сегодня". За його словами, гурт не писатиме музики для цього проекту.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News