Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко теж відчув "чорний піар" проти себе

Вівторок, 23 серпня 2005, 15:07

Секретар РНБО Петро Порошенко відчуває, що проти нього розпочалася кампанія з дискредитації, ініційована певними силами, чиї інтереси зачіпляють його діяльність.

Так він відреагував на останні повідомлення в ЗМІ, зокрема, щодо його причетності до магазину "Дитячий світ" в Кишиневі.

Порошенко нагадав, що зараз він не займається жодною бізнесовою діяльністю і передав свої активи в управління певної фірми.

"Щодо цього об'єкту, то дійсно в 1995-1996 роках мій брат, який трагічно загинув у 1997 році, був причетний до цього об'єкту. З 1997 року ні я, ні моя родина не мали відношення до цього об'єкту", - зізнався Порошенко.

Водночас, за словами Порошенка, Верховний суд Молдови видав постанову щодо заборони користування цим майном особі, від імені якої робилась заява.

Порошенко також висловив здивування, що окремі політичні сили в Україні "хочуть прикривати кримінальну діяльність окремих осіб з-за кордону".

Як відомо, у понеділок прес-служба КПУ поширила заяву, в якій містилась вимога до генпрокурора порушити кримінальні справу щодо причетності Порошенка до приватизації магазину в Молдові.

Порошенко також повідомив, що зараз вивчається можливість подачі позову до суду про захист честі й гідності як на молдовських представників цієї структури, так і на партію, яка поширила таку заяву.

Порошенко також зазначив, що подав позовну заяву на депутата Мельника, який звинувачував його у причетності до корупційних схем. "Я знаю, що Мельника використали, що за цим стоять серйозні фінансові інтереси, але відповідати доведеться саме Мельнику", - зазначив він.

На прохання назвати осіб, які причетні до організації кампанії проти нього, Порошенко лише відзначив, що справа, якою він займається, зачіпає інтереси багатьох осіб.

Водночас він висловив задоволення, що в жодній заяві проти нього не було критики його конкретних кроків на посаді секретаря РНБО.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
Усі новини...