Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко подасть до суду на Григоришина?

Вівторок, 23 серпня 2005, 15:57

Секретар РНБО Петро Порошенко заявляє, що ніколи не мав спільного бізнесу ні з Ігорем Коломойським, ні з Костянтином Григоришиним.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, коментуючи інтерв'ю Коломойського газеті "Дзеркало тижня".

"Я не мав і не збираюся мати жодних спільних бізнесів ні з Коломойським, ні з Григоришиним", - запевнив Порошенко.

"Якщо Григоришин це стверджував, я подам на нього до суду… але я бачу, що поки це каже лише Коломойський і то лише з посиланням на когось", - додав він. 

Щодо закидів Коломойського про спільне з Григоришиним володіння обленерго, Порошенко також відкинув їх. "Дійсно, в березні у мене була розмова з Григоришиним стосовно його пропозиції, що він вважає за необхідне повернути під контроль держави приватизовані обленерго", - розповів секретар РНБО.

Він зазначив, що схвально поставився до цієї пропозиції Григоришина і порадив звернутися йому з цим питанням до уряду і Фонду держмайна. "Як в подальшому розвивалася ця його ініціатива, ми не обговорювали", - сказав Порошенко.

"Якщо Коломойський хоче підтримати цю ініціативу, я можу це лише вітати. Я справді вважаю, що ми віддали ключ від квартири за ціною ключа. А не за наповнення квартири", - відзначив секретар РНБО.

Щодо наміру групи "Приват" взяти участь у приватизації Нікопольського заводу феросплавів, Порошенко також схвалив бажання Коломойського "сплатити за завод 300-400 мільйонів".

Водночас, Порошенко сказав, що був би дуже радий, якби Коломойський захотів доплатити за заводи, які були приватизовані "в рази дешевше цією групою раніше".

Порошенко також відкинув звинувачення, що начебто він погрожував Коломойському, відзначивши, що "ніколи з ним не зустрічався і такого бажання в нього не виникає".

"Відверто кажучи, мені невідомо, чи є в суді справа проти Коломойського, чи немає", - відзначив Порошенко. Водночас він порадив Коломойському, якщо відомо дійсно про таку справу, оскаржити її в суді.

Раніше Коломойський заявляв, що Порошенко і Григоришин погрожували йому розправою.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...