Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На батьківщину Ющенка возитимуть туристів

Вівторок, 23 серпня 2005, 16:12

Відкрито новий туристичний маршрут на батьківщину президента Віктора Ющенка у село Хоружівка.

Про це у вівторок повідомляє телеканал НТН.

Передбачається, що вартість однієї путівки на батьківщину Ющенка складатиме 200 гривень.

Як повідомляє НТН, маршрут такий – 4 години на авто від Києва до села Кулішівка – це Сумська область. Ніч у Кулішівці, а вранці на возах туристів відвезуть до Хоружівки.

У Хоружівці туристам покажуть садибу, в якій виріс Ющенко, та школу, у якій він навчався.

Також у Хоружівці можна побачити брата президента - Петра. За словами мешканців, там він буває раз на три тижні. Щодо туризму, пан Петро каже – хай дивляться. Втім, без нього або брата на територію маєтку прохід заборонено.

Як повідомляє НТН, ідея створення такого туристичного маршруту належить фахівцю з інвестицій Недригайлівської райдержадміністрації Євгену Даниленку.

За словами Даниленка, натхнення виникло під час помаранчевої революції: "Я стояв біля адміністрації президента. Ніч, і самі розумієте – спілкуються незнайомі люди. Хто, звідки. І як дізнавались, що я з батьківщини президента, то я бачив азарт в очах. Казали – ми хочемо до вас приїхати!".

Також маршрут включає в себе перегляд єдиного у світі пам’ятника мамонту. Однак, це не величезна копія старовинної тварини, а скоріше, наскальний малюнок.

До туристичного бізнесу прагнуть узятися і місцеві працівники рибного господарства. Вони вже розробили відповідний прайс: склянка хробаків п’ять гривень, один кілограм упійманої риби – 15. Навіть побудували готель.

У прайсі також зазначені: послуги гармоніста - 100 гривень на день, за 15 гривень можна відчути себе справжнім трактористом, а за 5 гривень подоїти корову.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування