Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко не віддасть нікому Ющенка-Путіна

Вівторок, 23 серпня 2005, 16:24

Секретар Ради нацбезпеки здивований ініціативою повернути російсько-українські торгово-економічні відносини зі сфери відповідальності рад безпеки у відання урядів.

"Я з подивом почув цю ініціативу. Раніше україно-російські відносини регулювалися міжурядовою комісією. Президенти (України й Росії) ухвалили рішення, що вони піднімають рівень вирішення цих питань безпосередньо на рівень президентів", - зазначив Порошенко на прес-конференції у вівторок.

"Створена комісія Ющенко-Путін. Розроблений і 10 днів тому ми завершили опрацювання регламенту цієї комісії. Він переданий нами в російську раду безпеки, і ми щойно отримали повідомлення, що більшість проблем узгоджено", - зазначив він.

Порошенко нагадав, що в рамках комісії Путін-Ющенко працює 1 комітет і три підкомітети, зокрема, по торгово-економічних відносинах, який очолюють прем'єри обох країн.

"І передавати цей комітет комусь від когось, це означає, що, на жаль, що люди на переговорах не були обізнані", - зазначив секретар РНБО.

Він також нагадав, що секретарі РНБО лише координують діяльність комітетів.

Як відомо, на минулому тижні міністри економіки України і Росії Сергій Терьохін і Герман Греф заявили, що мають намір запропонувати президентам двох країн вивести торгово-економічні відносини зі сфери відповідальності рад безпеки у відання українського й російського урядів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування