Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко дасть НАТО літаки, а журналістам - грошей

Середа, 24 серпня 2005, 16:19

Кабінет міністрів встановив порядок використання бюджетних коштів для фінансової підтримки творчих об'єднань у сфері засобів масової інформації.

Відповідно до постанови, державні кошти можуть використовуватися по напрямках, визначеним законом про професійних творчих працівників і творчі союзи.

Серед них - розвиток національної культури, організація творчих конкурсів, створення умов для творчої праці, пошук талантів серед молоді, видання газет, журналів, книг.

Кабмін також подав на ратифікацію Верховною Радою меморандум про взаєморозуміння щодо використання стратегічної транспортної авіації України в операціях і навчаннях НАТО.

Меморандум підписаний 7 червня 2004 року у Варшаві між Кабінетом міністрів України і Верховним головнокомандуючим Об'єднаними збройними силами НАТО в Європі.

Офіційні представники альянсу відзначили, що меморандум обумовлює використання українських літаків для нестатків НАТО, а також встановлює основу подальшого співробітництва.

Крім того, Кабмін підтримав проект договору з урядом Росії про порядок перетину україно-російського кордону жителями прикордонних районів двох країн.

За словами заступника держсекретаря Маркіяна Лубківського, договір передбачає збільшення пунктів пропуску і значне спрощення порядку перетину кордону жителями прикордонних регіонів.

Усі перераховані постанови датовані 18 серпня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування