Кучма не покинув Сардинію заради Ющенка

Середа, 24 серпня 2005, 19:29

Президент Віктор Ющенко разом з дружиною Катериною, сином Андрієм та донькою Віталіною взяли участь в офіційному прийомі з нагоди незалежності України, який пройшов у національному заповіднику "Софія Київська".

Як повідомляє прес-служба президента, на прийом запрошено понад тисячу гостей. Серед них - голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, держсекретар Олександр Зінченко, секретар РНБОУ Петро Порошенко, перший помічник президента Олександр Третьяков, перший віце-прем'єр Анатолій Кінах, віце-прем’єр з євроінтеграції Олег Рибачук.

На прийомі також були присутні мер Києва Олександр Омельченко, голова Київської облдержадміністрації Євген Жовтяк, генпрокурор Святослав Піскун, голова СБУ Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, міністр оборони Анатолій Гриценко, голова ЦВК Ярослав Давидович.

Також на урочистому прийомі присутній перший президент України Леонід Кравчук, журналісти Світлана Леонтьєва, Наталя Дмитрук, Юлія Мостова, спортсмени Віталій Кличко, Руслан Пономарьов, а також акторка Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком.

Вхід та територію Національного заповідника "Софія Київська" святково прикрашений квітковими композиціями та дерев’яними прикрасами, виконаними в стилі культури Київської Русі.

Вздовж дороги, якою гості проходили на територію "Софії Київської", на мольбертах розставлені картини членів Національної Спілки художників України. На прийомі звучала музика Національного камерного оркестру "Київська камерата" і співи Камерного хору "Київ".

В той же час, повідомляє "1 канал", на прийомі не було екс-президента Леоніда Кучми.

За інформацією каналу, Кучма знаходиться на відпочинку закордоном. Як відомо, він також отримував запрошення на прийом.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Кучма разом з дочкою Оленою і зятем Віктором Пінчуком відпочивають на Сардинії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування