Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У День незалежності Нью-Йорк світився українськими кольорами

Четвер, 25 серпня 2005, 12:05

У День Незалежності України хмарочос Емпайр Стейт Білдінг у Нью-Йорку підсвічувався кольорами українського національного прапора - синьо-жовтим.

Як повідомляє ВВС з посиланням на директора департаменту зв’язків зі ЗМІ Лідію Рут, український День незалежності таким чином святкують вдруге, і відтепер це відбуватиметься щорічно.

"Хмарочос було підсвічено жовтим і синім кольорами. Отже, якщо дивитися з вулиці, то це виглядало так - жовтий, синій і синій", - повідомляє Рут.

Підсвітка ввімкнулася з заходом сонця і вимкнулася опівночі.

Хмарочос підсвічується різними кольорами - національними кольорами різних країн, етноси яких мешкають на території Нью-Йорка.

"Таким чином ми вшановуємо або Дні незалежності, або інші важливі свята представників націй, що живуть у нашому місті. Кольори їхніх прапорів підсвічують хмарочос", - говорить Рут.

Вона також зазначила, що на сайті Емпайр Стейт Білдінг, журналі "Тайм-аут Нью-Йорк", у двох-трьох нью-йоркських газетах та у теленовинах показують Емпайр стейт білдінг і пояснюють, чому будівлю прикрашено саме такими кольорами.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування