Український медіа-бізнесмен купив замок у Франції

Четвер, 25 серпня 2005, 13:35

Підприємець з України купив середньовічний замок, розташований у долині Луари – туристичному регіоні, відомому далеко за межами Франції.

Як повідомила в четвер газета "Ліберасьйон", мова йде про замок Рео і прилеглий до нього парк площею 12 гектарів, побудований наприкінці XV століття і внесений в національний список пам'ятників історії й архітектури.

Замок більше ста років належав сімейству Гупиль де Буйе, яке вирішило відкрити замок для відвідувачів. Бажаючі навіть могли за окрему плату зняти в замку гостьові кімнати.

Як пише "Ліберасьйон", саме після візиту в замок Рео український підприємець вирішив придбати це володіння.

"Провівши в замку якийсь час разом зі своєю родиною, ця людина потім повернулася, щоб довідатися, чи не продається володіння. Оскільки ми саме вирішили продати Рео, то прийняли цю пропозицію", - заявила пресі колишня власниця замку Флоранс Гупиль де Буйо.

Ім'я нового власника і сума угоди не розголошуються. Відомо лише, що український підприємець "веде активний бізнес, пов'язаний із засобами масової інформації".

У місцевому управлінні у справах туризму відзначають, що мова йде про перший випадок купівлі громадянином України замка в долині Луари.

"Новини-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...