Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛАУДЕР НЕ ДОЗВОЛИВ КОЛОМОЙСЬКОМУ КУПИТИ "1+1"

Четвер, 25 серпня 2005, 17:53

Компанія Central Media Enterprises (СМЕ) відмовилася дати згоду на придбання лідером групи "Приват" Ігорем Коломойським 40% акцій "Студії 1+1" у інших акціонерів каналу.

Про це говориться в заяві CME, підписаній її директором, американським мільярдером Рональдом Лаудером, що була розповсюджена у четвер прес-службою "Студії 1+1".

Як відомо, переговори з Коломойським про продаж своєї частки в "1+1" вели співвласники каналу Олександр Роднянський і Борис Фуксман, однак першочергове право на купівлю їх акцій мала CME.

"Central Media Enterprises підтверджує, що дійсно були проведені переговори з Ігорем Коломойським стосовно його пропозиції про придбання 40% капіталу "Студії 1+1", що належить партнерам СМЕ", - говориться в повідомленні.

Проте "СМЕ чітко і неоднозначно підтверджує, що ця угода не здобула остаточного схвалення", зазначається в прес-релізі.

"Більше того, 16 серпня 2005 року СМЕ в письмовій формі повідомила Коломойському про цю обставину, а також про те, що СМЕ остаточно і безповоротно відкликає будь-яку свою пропозицію щодо розгляду вказаної угоди", - говориться в заяві.

Як повідомлялося, в інтерв’ю "Дзеркалу тижня", опублікованому в минулу суботу, Коломойський заявляв, що група "Приват" купує 40% телеканалу "1+1" за 100 млн доларів.

"Ми провели переговори. Переговори складні, обтяжені купою формальностей, оскільки є в американського співвласника право "першої шлюбної ночі" на покупку", - казав бізнесмен.

Проте він відзначив, що "на сьогодні всі формальності подолано й угоді дано "зелене світло".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...