Черномирдін обіцяє нерудих росіян на конкурс по "Криворіжсталі"

П'ятниця, 26 серпня 2005, 18:24

Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін думає, що російські бізнесмени можуть брати участь у приватизації "Криворіжсталі" і НЗФ.

"Імовірність участі? Ну звичайно, існує! А що вони - руді?", - сказав Черномирдін, відповідаючи на питання журналістів про можливості участі в такій приватизації російських бізнесменів - президента "ЕвразХолдинга" Олександра Абрамова та співвласника "Ренови" Віктора Вексельберга.

На думку Черномирдіна, Україна повинна бути зацікавлена в тому, щоб у тендері на приватизацію цих великих об'єктів брало участь якомога більше інвесторів.

"Чим більше отримують - тим краще для України... А хто там буде - Вексельберг, Абрамов, Петров, Іванов - це хіба має велике значення? Головне, щоб ці об'єкти працювали, розвивалися, щоб були робочі місця, щоб вони ефективно працювали на благо держави - тільки України, насамперед", - сказав російський посол.

Він також виразив надію на те, що в рамках ЄЕП держави будуть працювати більш активно.

"Ми все рівно прийдемо до цього (до ЄЕП )... Ніхто силою нікого не штовхає. Якщо хтось відстає - почекаємо, коли дозріє", - додав Черномирдін.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування