Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поїде слідом за Тимошенко

П'ятниця, 26 серпня 2005, 18:48

Президент Віктор Ющенко провів зустріч з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим та Молдови Володимиром Вороніним.

Як повідомляє у п’ятницю прес-служба президента, у ході зустрічей сторони обговорювали, крім іншого, тему функціонування СНД та майбутнього ЄЕП.

Ющенко ознайомив Назарбаєва з перспективами співробітництва, що виникають у ході реалізації проекту з будівництва міжнародного порту в районі озера Донузлав, і запросив казахську сторону долучитися до участі у реалізації цього проекту.

Обговорюючи перспективи ЄЕП, Ющенко ще раз підтвердив зацікавленість України в цьому проекті, насамперед у рамках створення зони вільної торгівлі. Президенти обговорили підготовку угод для формування цієї зони.

Також президенти обговорили п’ять ініціатив України, внесених на розгляд Саміту: щодо реадмісії, демаркації кордонів, створення транспортних коридорів для транспортування енергоносіїв, формування зони вільної торгівлі та поліпшення соціального захисту громадян СНД.

У ході зустрічі з Вороніним обговорювалась ситуація, що виникла у питанні реалізації плану врегулювання Придністровського конфлікту і безпосередньо план подальших дій.

Як повідомляє прес-служба, 27 серпня Ющенко проведе ще декілька двосторонніх зустрічей, а 28 серпня відвідає Донецьку область з робочим візитом.

Як відомо, у п’ятницю з робочим візитом у Донецькій області перебуває прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування