Із Пустовойтенка роблять ляльку

П'ятниця, 26 серпня 2005, 21:23

Лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко стверджує, що членів НДП переслідують.

Про це говориться в заяві Пустовойтенка, поширеній прес-службою партії.

"Вже півроку продовжується відверте шельмування народних демократів, ведеться політичне переслідування активістів партії... Розкручуються судові процеси, запускається пропагандистська машина по дискредитації їхньої громадської позиції", - заявляє він.

Пустовойтенко також вважає, що продовження переслідувань членів партії мають на меті остаточно дискредитувати НДП в очах її прихильників.

"Обвинувачення в порушеннях стають лише приводом для того, щоб нейтралізувати НДП, перетворити її в слухняну політичну ляльку, нездатну вести самостійну передвиборчу роботу", - заявляє він.

Лідер НДП також сказав: "З огляду на все це, хочу висловити готовність НДП до майбутніх переслідувань. Партія бере під свій контроль аналіз усіх судових розглядів, а також - буде реагувати на усі факти кадрових люстрацій і політичного тиску".

"У випадку продовження такої політики влади НДП перейде до тактики активної політичної протидії. Переконаний, що в українському суспільстві досить сил, щоб не допустити відродження нового авторитарного режиму", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування