Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заявляє, що її любов у народі вбивають "улюбленці Кучми"

Понеділок, 29 серпня 2005, 17:48

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що інформація про розчарування народу в новій владі є результатом кампанії представників команди Леоніда Кучми.

"Так зване невдоволення в народі – це цілеспрямована кампанія улюбленців старого режиму, які втрачають сьогодні свої доходи, але усе ще контролюють ЗМІ", - сказала Тимошенко в інтерв'ю німецькій газеті Handelsblatt.

Тимошенко при цьому відзначила, що "наше населення, що жило протягом 14 років в умовах тоталітарного режиму, бачить сьогодні щодня зміни".

При цьому Тимошенко визнала, що "помилок не робить хіба що Бог".

"Коли уряд починає радикальні перетворення, відчуваючи цейтнот, помилки трапляються. Але вони з урахуванням гігантського масштабу наших реформ незначні", - пояснила прем'єр.

На питання, що Тимошенко буде робити для активнішого залучення інвесторів, які в країну не пішли, вона сказала: "Звичайно, нереально думати, начебто великим інвесторам вистачить кілька місяців після такого історичного перелому для прийняття рішень про інвестиції в мільярдних сумах".

"Але з жовтня, коли почнеться приватизація великих об'єктів, ми відчуємо довіру міжнародних концернів", - додала Тимошенко.

За її словами, у здатності нової влади залучити великі інвестиції "сумніваються лише ті, хто при колишньому президенті привласнив 90 відсотків української економіки".

На питання, що "начебто ви й президент Ющенко отруюєте життя один одному", Тимошенко відповіла: "Такі повідомлення є спробою колишньої влади дискредитувати через свої ЗМІ нове керівництво країни".

"Ніякого розриву між нами немає. Президент і я – одна команда, і це не на одне десятиліття. Я поважаю його, а він точно так само – мене. Ми боремося за спільну справу, і в цьому ми – однодумці", - додала Тимошенко в інтерв’ю Handelsblatt, переклад якого наводить ІноЗМІ.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...