Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Чистий Інтернет" нагадує Ющенку про його обіцянки

Середа, 31 серпня 2005, 13:43

Учасники ініціативи "Чистий Інтернет" пропонують владі підтвердити свою підтримку акції "у реальній спільній роботі".

Про це йдеться у зверненні до представників української влади, які декларують підтримку ініціативи "Чистий Інтернет", оприлюдненому у середу.

Зокрема, учасники акції нагадують, що про підтримку ініціативи і готовність надати необхідну допомогу заявили від імені президента Ющенка його секретаріат та секретар РНБО Петро Порошенко.

У зв'язку з цим учасники "Чистого Інтернету" нагадали, що вони виступають проти обов'язкової державної реєстрації недержавних електронних інформаційних ресурсів і незаконного прослуховування інтернету.

Зокрема, було згадано задекларовану президентом відміну нормативних актів, які суперечать підписаним Україною міжнародним угодам, Конституції та законам, яка "є потужним джерелом корупції, хабарництва, утисків свободи слова та права українських громадян на приватність".

У той же час вони звертають увагу на те, що "жодного представника бізнесового об’єднання або громадської організації галузі телекомунікацій та інформатизації не було включено до робочих груп Мінтрансзв’язку".

Саме в сприянні вирішення цих питань учасники акції вбачають "прояв спільних кроків назустріч одне одному".

Також вони висловили сподівання, що "декларація про підтримку цієї ініціативи перейде до реальної спільної роботи".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування