Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич захистив трепетну лань від золотих зубів

Субота, 10 вересня 2005, 13:46

Член СДПУ(о) Нестор Шуфрич бажає успіху экс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко і вважає, що новий уряд "буде обслуговувати фінансові видатки Банкової".

"У лютому 2004 року я відзначав, що Ющенко знайшов єдину людину, яка зможе зупинити зграю шакалів, яка дорвалася до бюджетного корита і влади й була вигнана нами саме за злодійство", - говориться в коментарі Шуфрича з приводу відставки уряду.

"І тоді ж я пророчив, що якщо Тимошенко не справиться з ними влітку, то восени, ці шакали загризуть трепетну лань", - говорить депутат.

"Судячи з усього, загризти їм не вдалося, швидше за все, тому що зуби були сточені на апробуванні золотих монет і, судячи з усього, їм ще доведеться витримати удари копитами у свої щелепи і при цьому в них повилітають і золоті зуби, і золоті монети", - сказано в коментарі.

"Я бажаю Юлії Тимошенко знайти себе в опозиції, можливо на Майдані, тим більше що, судячи з опитування (у п'ятницю на телеканалі "Інтер" – УП), люди хочуть її бачити там", - відзначив Шуфрич, додавши: "Я бажаю цій сміливій жінці успіху, вона його заслужила".

"Я думаю, що шляхетність Тимошенко, її чесність зачепила всіх. А для Ющенка це кінець", - вважає депутат.

Шуфрич відзначає, що "така бездарна відставка уряду не може не викликати в опозиції певне почуття задоволеності".

"Але всі ми не просто політики, а, насамперед і люди, чоловіки. Звичайно ж, не піддається ніякій чоловічій логіці вчинок Ющенка у відношенні Тимошенко", - стверджує він.

Спробу ж створити новий уряд під керівництвом Юрія Єханурова Шуфрич розцінює як спробу "створити уряд, що буде обслуговувати фінансові видатки Банкової і всіх тих, хто там сьогодні орудує".

"Незважаючи на те, що з Юрієм Єхануровим мене пов'язують багаторічні стосунки, що завжди були товариськими, ... у даному випадку Єханурову доручено дуже невдячну роль", - відзначає Шуфрич.

"Фактично він зобов'язаний, ще раз підкреслюю, в угоду корумпованій банді, що засіла на Банковій, створити уряд, який інакше як урядом штрейк-брехерів назвати не можна", - говориться в коментарі.

"Кожен політик, який погодиться бути в цьому уряді, ...завжди буде соромитися свого призначення і роботи саме в цьому уряді, саме в цей час і саме при цих обставинах", - вважає депутат.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування