Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко не ходив у сльозах і соплях. Він згодний з Литвином

Субота, 10 вересня 2005, 15:56

Колишній секретар Ради нацбезпеки й оборони Петро Порошенко відкидає всі обвинувачення на свою адресу з боку екс-прем'єра Юлії Тимошенко в ході прямого телеефіру в п'ятницю ввечері і пояснює її претензії початком передвиборної кампанії.

"Нічого спільного з дійсністю усе, що говорила Юлія Володимирівна, не має. Це порозуміються початком передвиборної кампанії", - заявив Порошенко журналістам у суботу в Києві.

На його думку, Тимошенко нічого не залишалося робити, як виступити з таким заявами, "оскільки економічні показники в країні, за які відповідальний уряд, низькі".

Порошенко також відзначив, що в п'ятницю Тимошенко як політик вчинила "абсолютно безвідповідально" і не навела жодного факту.

Екс-секретар РНБО заявив: "Я упевнений у тому, що олігархічні групи, що зміцніли після "помаранчевої революції" спиралися на урядову підтримку".

На уточнююче питання, чи має він на увазі Тимошенко, Порошенко сказав: "Я не впевнений".

Порошенко також сказав, що готовий до дискусії зі своїми опонентами, але тільки після того, як буде закінчено перевірку фактів за обвинуваченням його в корупції, які передав у правоохоронні органи колишній держсекретар Олександр Зінченко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...