Порошенко поки не знайшов компромату на Тимошенко

Субота, 10 вересня 2005, 16:50

Екс-секретар РНБО Петро Порошенко закликає створити громадську організацію за участю журналістів, що розслідувала б оприлюднені останнім часом факти.

"Давайте створимо громадську організацію, яка б усе розслідувала, і з'ясуємо, хто відповідає за сформовану ситуацію, хто відповідальний за виниклі в країні кризи", - сказав Порошенко.

За його словами, журналісти повинні самі перевірити заяви політиків, особливо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Екс-секретар РНБО вважає, що після того, як у розслідуванні будуть розставлені крапки над і, "піде легка розмова про те, чому така ситуація зараз і хто спровокував кризу".

Коментуючи заяву Тимошенко про те, що вона зараз буде піддаватися переслідуванням, Порошенко сказав: "Я думаю, вона знає, про що говорить".

У той же час він додав: "У мене фактів особистої участі Юлії Володимирівни в корупційних діях станом на 15.55 сьогодні немає".

Порошенко також заявив, що має намір брати активну участь у виборчій кампанії 2006 року.

"Збираюся активно брати участь у виборчому процесі, збираюся активно захищати в суді своє чесне ім'я", - сказав він.

Відповідаючи на питання про те, у якій якості він має намір брати участь у виборах, Порошенко сказав, що буде "йти разом із президентом" і буде "там, де вирішить президент".

На думку екс-секретаря РНБО, сьогодні не треба формувати більшість у парламенті, оскільки навіть якщо більшість буде створено, разом вона не буде. "Нам не потрібно більшості, що буде придушувати меншість", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування