Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЮЩЕНКА ДЛЯ АРТИСТКИ ТИМОШЕНКО НЕМАЄ ДУЛІ. Вигнати всіх з пляжу він віришив уже давно

Неділя, 11 вересня 2005, 18:21

Президент Віктор Ющенко вважає виступ екс-прем'єра Юлії Тимошенко в ефірі каналу "Інтер" емоційним і артистичним.

"Це був емоційний, артистичний виступ, і де треба було говорити фактами, на жаль, я фактів не зустрів", - сказав Ющенко в коментарі журналістам у неділю.

"Я знаю, Юлія Володимирівна знаходиться не в найкращому морально-психологічному стані, бо я сам пережив таке. Моя порада Юлії Володимирівні – якщо на першому місці стоять чесноти, про які ми говорили на Майдані – то це в будь-якому вигляді краще, ніж просто робити грубий опозиційний підхід", - додав Ющенко.

Щодо перспектив Тимошенко після парламентських виборів, він сказав: "Я не закрию свої двері ні перед ким і ніколи дулю в кишені не тримаю".

На питання, чи вірить Ющенко запевненням Тимошенко, що війни не буде, президент відповів: "Яка війна, друзі, про що ми говоримо?!"

На питання, чи перейде Тимошенко в опозицію, Ющенко сказав: "Юлія Володимирівна хай вибирає свою дорогу відповідно до своїх чеснот, уяви про цінності і своїм баченням України".

"Одне хочу сказати – ті повноваження, які були у Юлії Володимирівни Тимошенко, не було у десяти урядів України разом узятих, щоб творити добрі справи. А не робити провокації на прохідних тих чи інших заводів за рішеннями, які не сумісні з державними інтересами".

"Нехай суд, слідча комісія і інші інститути це доводять за процедурами", - сказав Ющенко.

Ющенко дав зрозуміти, що до відставки Тимошенко його підштовхнули події навколо Нікопольського заводу феросплавів.

"Минулої п’ятниці Україна була поставлена на межу серйозного конфлікту. І не тому, що працює два центри (влади, як каже Тимошенко), а тому що один центр працює не по правилам".

"Це була точка інтриг, після яких я твердо вирішив... І про це відразу в понеділок, говорячи з Володимиром Михайловичем Литвином, сказав: скоріше, рішення має бути таке, що всі повинні піти з пляжу", - зазначив Ющенко.

Як відомо, уряд було відправлено у відставку в четвер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування