Ющенко не забирав у Тимошенко нагороду. Вона була для всіх

Понеділок, 12 вересня 2005, 11:36

Прес-центр Економічного форуму в Криниці Гурській в Польщі спростовує чутки, що в Юлії Тимошенко забрали титул "Людина року".

Про це повідомляє "Львівська газета".

В його повідомленні йдеться, що програмна рада Економічного форуму присудила дві нагороди в номінації "Людина року Центрально-Східної Європи".

Одну з них отримає екс-президент Польщі Лєх Валенса.

Натомість "іншу присудили мільйонам людей, які під час помаранчевої революції в Україні змінили обличчя східної частини Європи. Їх символічним представником повинна бути Юлія Тимошенко".

"Однак у зв’язку зі скасуванням поїздки Юлії Тимошенко до Польщі, нагороду їй не вручили, але обов’язково зроблять це найближчим часом", - говориться в повідомленні.

Як відомо, під час прямого телеефіру на "Інтері" минулої п’ятниці екс-прем’єр сказала таке: "Знаєте, мені на Економічному форумі в Польщі присвоїли звання "Людина року Центральної та Східної Європи" — саме за економічне реформування та реформування державних систем. Але сьогодні я відкриваю інтернет — уявіть, в якому стані я до вас приїхала, — й там з Польщі надходять повідомлення, що за приватним проханням президента України в мене відібрали цю нагороду".

За словами Тимошенко, це було зроблено на прохання президента Ющенка.

Водночас сам президент спростував це звинувачення, зазначивши, що не дзвонив Кваснєвському з цього приводу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування