Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу Тимошенко в Росії поки не реанімували

Понеділок, 12 вересня 2005, 11:57

Порушену в Росії кримінальну справу, у якій фігурує українська екс-прем'єр Юлія Тимошенко, реанімовано не було.

Таке припущення висловив посол РФ в Україні Віктор Чорномирдін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Просто припускати можу - нічого там ніхто не реанімував, і не збирається реанімувати", - сказав він на прес-конференції в Києві в понеділок.

За словами посла, він знає, що багато хто говорить про те, що ця кримінальна справа дотепер не була закрита, але "як далі події будуть розвиватися - я не можу сказати".

Як повідомлялося, 24 травня головний військовий прокурор РФ Олександр Савенков заявив, що кримінальна справа Тимошенко не припинена, і міжнародний розшук щодо неї залишається в силі.

Головна військова прокуратура РФ заочно обвинувачує екс-главу "Єдиних енергетичних систем України" Тимошенко в організації давання хабарів російським офіцерам. У вересні 2004 року Тимошенко була оголошена в міжнародний розшук.

Чорномирдін також вважає кандидатуру Юрія Єханурова підходящою на посаду прем'єр-міністра України. "Це людина справи, вона налаштована на результат, людина, яка глибоко розбирається в економіці, глибоко розбирається в економічних відносинах, у тому числі й у міждержавних відносинах", - підкреслив Чорномирдін.

На думку посла, Єхануров розуміє важливість економічних відносин України й Росії й буде займатися "більше справою, ніж політикою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...