Організації Кінаха заявляють, що після Тимошенко в України з’явився "шанс"

Понеділок, 12 вересня 2005, 12:00

Український союз промисловців і підприємців та Федерація роботодавців України вважають, що відставка уряду президентом Віктором Ющенком є проявом його "потужної політичної волі, виваженості та зрілості як справжнього лідера країни".

Про це йдеться у заяві УСПП та ФРУ, розповсюдженій їхньою прес-службою у понеділок.

"З іншого боку, реакція президента, що відобразилась в кроках по зміні керівництва, уряду, РНБО та секретаріату свідчить про якісно новий етап у становленні демократичної влади, про прагнення до оновлення та позитивних змін", - йдеться у заяві.

УСПП та ФРУ "як найбільш представницькі організації малого, середнього і великого бізнесу", також висловлюють готовність "виступати партнером майбутнього уряду у справі економічного зміцнення держави та підвищення рівня життя кожного громадянина України".

За їхніми словами, сьогодні Україна "має унікальний шанс підтвердити здобутки та віднайти свій правильний шлях економічного розвитку".

"Беззаперечною необхідністю для цього є спільна політична воля та бажання всіх гілок влади, перш за все уряду, працювати в прозорих, стабільних і зрозумілих умовах, забезпечуючи європейський рівень соціального діалогу та партнерських відносини між владою, працівниками та роботодавцями", - йдеться у заяві.

УСПП та ФРУ закликають підтримати ініціативи Ющенка по продовженню політичних та економічних реформ.

"Ми закликаємо все суспільство, представників всіх політичних та громадських сил країни консолідувати зусилля заради продовження тих суспільне важливих політичних та економічних реформ, що започатковані президентом України", - сказано у повідомленні.

Як відомо, президентом УСПП та головою ФРУ є голова Партії промисловців і підприємців України Анатолій Кінах.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...