Мороз знову взявся за справу Гонгадзе і похоронив мрію Безсмертного

Понеділок, 12 вересня 2005, 12:55

Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз запевняє, що буде робити все, щоб до початку виборів справа про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе була завершена у повному обсязі: і стосовно замовників, і стосовно організаторів, і стосовно виконавців.

Про це він заявив журналістам під час прес-конференції у Чернігові, повідомляє прес-служба фракції СПУ.

Олександр Мороз також висловив сподівання, що працюватиме в цьому напрямку синхронно разом з президентом, прокурором, правоохоронними органами та суддями.

На запитання журналістів про роль у справі Гонгадзе Миколи Мельниченка Олександр Мороз відповів, що майор цікавить його як свідок по цій справі і його свідчення правдиві. "Він зробив свого часу дуже мужній крок, і за це його можна поважати".

Відповідаючи на питання про проведення територіально-адміністративної реформи, Мороз висловив думку, що ця тема вже закрита, тому і нема що обговорювати.

"Я більш ніж певен, що посаду віце-прем’єра з адміністративно-територіальної реформи буде скасовано", - сказав лідер СПУ.

Як відомо, раніше цю посаду обіймав Роман Безсмертний.

На запитання щодо зміни кадрів на місцях, зокрема голів облдержадміністрацій, Мороз висловив думку, що президент поки що міняти нікого не буде.

Такий висновок він зробив за результатами наради президента з головами облдержадміністрацій.

Під час конференції Мороз також підтримав рішення Верховної Ради, яка прийняла на законодавчому рівні рішення щодо повернення імунітету депутатам місцевих рад всіх рівнів.

"Українська правда"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...